Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Nit Empresarial d’enguany premia amb el Guardó d’Honor a Hife SA

També s'ha entregat un Reconeixement Especial, amb motiu dels 40 anys de la confederació empresarial, al primer president de CEPTA, Francesc Llevat i Briansó

El grup empresarial tortosí Hife SA ha rebut el 'Guardó d'Honor CEPTA 2017' lliurat a la Nit Empresarial de Tarragona El grup empresarial tortosí Hife SA ha rebut el 'Guardó d'Honor CEPTA 2017' lliurat a la Nit Empresarial de Tarragona JOSEP CARTANYÀ
Empreses Josep Cartanyà
Dissabte, 17 Juny 2017 00:10

La 17a Nit Empresarial ha lliurat els seus guardons aquest divendres al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. La trobada empresarial organitzada per la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) i l'Ajuntament tornava a la ciutat cinc anys després de la última vegada. L'acte, que ha reunit unes 250 persones, ha tractat de futur, objectius amb una dosis d'humor de la mà de l'humorista tarragoní Javi Sancho, que ha conduït la vetllada. 

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ha estat l'encarregat d'inaugurar la Nit Empresarial tot destancant els Jocs Mediterranis com un dels objectius econòmics del 2018: "L'important dels Jocs no és tant aquells deu dies de competició, sinó el llegat que ens deixaran". En la mateixa línia, s'hi ha referit el president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gau de Montellà, que considera que els Jocs de Tarragona i la Agència Europea del Medicament de Barcelona seran dos dels esdeveniments que posaran aquestes ciutats en el punt de mira internacional. En aquest sentit, el comissionat dels JJMM, el regidor Javier Villamaor ha destacat l'impacte econòmic i social que tindran.

Més enllà dels Jocs, que ha estat l'eix conductor de la Nit Empresarial d'enguany, el president de CEPTA, Joan Antoni Belmonte, ha recordat que l'empresariat tarragoní "té tres grans temes pendents de resoldre: el corredor del Mediterrani, l'A-27 i la reducció dels costos energètics", a la vegada que ha lamentat que "projectes tan útils pel territori s'allarguin tant".

Els guardonats

La Nit Empresarial d'enguany ha premiat amb el 'Guardó d'Honor CEPTA 2017' al grup empresarial Hife SA, fundat a Tortosa l'any 1915. La resta de guardonats han estat els següents:Pacte Camp de Valls (Guardó a la promoció d'activitat empresarial); Domini de la Cartoixa (Guardó a l'economia col·laborativa); SCA España (Guardó a l'economia social); Fundacio ECOM (Guardó a la responsabilitat social); Jigsaw British School (Guardó a la creació d'ocupació); Autocars Nika SL (Guardó a l'empresa familiar); Mas Foraster 1923, SL (Guardó a l'emprenedoria); Movertis (Guardó a la innovació/ noves tecnologies); Sindar Europea SL (Guardó a la internacionalització); Dow Chemica Ibérica SL-50 aniversari (Guardó a la trajectòria empresarial); i Carburos Metálicos (Guardó a l'empresa destacada).

En el capítol de reconeixements, s'ha fet entrega del 'Reconeixement Especial 40 anys CEPTA' al qui va ser primer president de l'entitat, el reusenc Francesc Llevat i Briansó. Els reconeixements lliurats per entitats han estat per: Frutas y Piensos Inmaculada (de l'Associació d'Empresaris Comarques de l'Ebre); Impremta Ramon (de l'Associació d'Arts Gràfiques de les Comarques de Tarragona); Serveis Sanitaris de Tarragona (de l'Associació d'Empresàries i Directives del Camp de Tarragona); Taller Civit SL (d'ASTAVE) i Cero Punto Cerrajeros (de Botiguers de Tarragona).

Finalment, els reconeixements a la fidelitat s'han atorgat a Alimentos Biológicos Oleander SA, Hermanos Guasch SA, Ingeniería y Montajes Electroneumàticos SA, Sistemes Integrals de Refrigeració, Mainserfoc SL i Tecnocat 21 SL.

El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, ha fet la cloenda de la Nit Empresarial tot referint-se a diferents aspectes claus de l'economia i les seves repercussions per a l'empresariat tarragoní.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: