Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover s’adhereix a la Finestreta Única Empresarial

La FUE permetrà agilitar els tràmits entre les empreses i l’administració pública

Finestreta Única Empresarial (FUE) a Alcover Finestreta Única Empresarial (FUE) a Alcover CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Mai 2017 13:09

L’Ajuntament d’Alcover ha entrat a formar part de la FUE, la Finestreta Única Empresarial, que és la xarxa virtual de les persones emprenedores, empresàries i intermediàries en la seva relació amb les administracions catalanes. Des d’aquest espai es poden fer totes les gestions necessàries per desenvolupar l’activitat, amb independència de l'administració responsable. A partir d’ara Alcover assoleix un important canvi de relació entre les empreses i les administracions públiques reduint l’excés de càrregues i tràmits burocràtics que les empreses han de realitzar.

El Parlament de Catalunya va aprovar, ara fa més d’un any, la Llei 16/2015 de simplificació de l’activitat administrativa de l’administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d’impuls de l’activitat econòmica. Aquesta norma contempla aspectes com la reducció dels tràmits administratius que han de fer les empreses, l’increment de la transparència i la simplicitat dels procediments, l’eliminació del temps per iniciar una activitat i el foment i increment dels mecanismes de col•laboració entre les administracions públiques catalanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: