Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prat International Brans s’instal·la a Valls amb 60 llocs nous de treball

L’empresa 'on-line' comptarà amb 8.000m² que s’ampliaran amb 7.000m² més al 2018

Imatge aèria del polígon de Valls. Imatge aèria del polígon de Valls. CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Març 2017 18:03

L’empresa catalana de comerç online Prat International Brands traslladarà a partir d’enguany la seva seu a Valls, amb una inversió de 3,5 milions d’euros i la creació de 60 llocs de treball amb una nova implantació industrial al polígon industrial vallenc que culminaria al 2018.

L’empresa s’instal·larà al sector de Palau de Reig del polígon en una nau de 7.000m² on traslladarà la seva seu a finals d’enguany mateix, amb una immersió de 2,5 milions d’euros que es completaria, d’acord amb les previsions de l’empresa, amb 1 milió d’euros més per ampliar la superfície total fins als 15.000m². Prat International Brands compta amb una plantilla ja de 35 treballadors a la seva seu actual a Torredembarra i espera ampliar personal. La implantació a Valls ve motivada per l’augment de la facturació i espera millorar la seva capacitat de distribució dels seus productes, principalment a l’Estat espanyol, Itàlia, França, Portugal, entre d’altres.

Prat International Brands

Encarregada de comercialitzar per internet quatre marques pròpies, la principal de les quals és Greencut, fundada el 2008 per a la fabricació i venda online de maquinària i eines de jardineria. També treballa amb marques com Fit fiu de màquines de fitness, MC Haus com a línia de mobiliari i Sailoor per accessoris nàutics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: