Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arola, nova empresa en formar part de l’AEQT

L’agent de duanes es converteix en Bussiness Partner de l’Associació

Imatge del director general de la companyia, Carlos Arola, i de la directora general de l'AEQT, Teresa Pallarés, firmant l'acord Imatge del director general de la companyia, Carlos Arola, i de la directora general de l'AEQT, Teresa Pallarés, firmant l'acord CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Març 2017 10:43

El grup Arola ha arribat a un acord amb l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), pel qual l’agent de duanes es converteix es converteix en Business
Partner
de l’Associació. El grup empresarial de logística, format per les empreses Arola i Hitsein, està especialitzat en el sector químic, cabdal en el comerç internacional.

Arola té una gran experiència en la normativa duanera, la qual els permeten proposar respostes i solucions adaptades a les necessitats i característiques de cada un dels seus clients. A part dels serveis a duanes i logística internacional, també destaquen els de transport, consignacions i assessoria legal. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: