Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Barcelona Charter, filial d'Hermanos Guasch, s'obre al públic de l'Amèrica Llatina

L'empresa catalana - amb bases al Port Olímpic de Barcelona i al Club Nàutic de Cambrils-oferirà serveis de lloguer de vaixells a la Mediterrània al públic de l'Amèrica Llatina gràcies a un acord amb l'argentina AS de Guia

A la imatge, Antoni Subirana (Barcelona Charter) i Santiago Chatruc (As de Guía)  A la imatge, Antoni Subirana (Barcelona Charter) i Santiago Chatruc (As de Guía) CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Febrer 2017 18:06

La companyia Barcelona Charter, especialitzada en el lloguer d'embarcacions esportives, ha tancat un acord de col·laboració amb l'empresa argentina AS de Guia perquè ofereixi els seus serveis de lloguer de vaixells a la Mediterrània al públic de l'Amèrica Llatina .L'acord s'ha signat recentment per part d'Antoni Subirana, com a representant de Barcelona Charter i Santiago Chatruc, màxim responsable d'As de Guia. El conveni posa a disposició dels clients d'As de Guia una gran flota de motores i velers Bénéteau de menys de tres anys.

Barcelona Charter -filial d'Hermanos Guasch (L'Hospitalet de l'Infant)- disposa d'una trentena d'embarcacions amb base al Port Olímpic de Barcelona així com al Club Nàutic de Cambrils. Igualment ofereix la possibilitat de recollir l'embarcació en altres enclavaments de la Costa Daurada, així com en alguns dels principals ports de la Mediterrània.

AS de Guia, amb seu a Buenos Aires, oferta des de fa dos anys els seus serveis als aficionats a la nàutica, tot i que Santiago Chatruc suma més de 12 anys d'experiència en el mercat nàutic, comptant amb una àmplia cartera de clients.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: