Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor el locutor de Ràdio l'Arboç Genis Rovira

Genis Rovira era conegut com "l'home dels misteris del Penedès"

El locutor Genis Rovira. El locutor Genis Rovira. CEDIDA.
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Desembre 2016 14:36

Genis Rovira va morir el passat dissabte 25 de desembre, a l'edat de 59 anys, després de patir una aturada cardíaca mentre celebrava el Nadal en companyia dels seus familiars. Rovira era el presentador del programa 'Penedès Misteriós' de Ràdio l'Arboç, des de l'any 2005, i era molt conegut entre tots els seguidors del món del misteri i les paraciències. El programa s'emetia setmanalment les mitjanits del diumenge al dilluns.

Genis Rovira era un apassionat del món ufològic, i va ser el precursor de les primeres trobades sobre aquesta temàtica a terres tarragonines, arribant a organitzar a Bellvei una alerta ovni durant els anys 90 que va aplegar a milers de persones. També ha estat el precursor del projecte 'Deltaneas', per a convertir el poble abandonat de Selma (Montmell) en habitable i autosuficient, amb innovadores tècniques de cultius ecològics i energies renovables. Cal destacar les seves col·laboracions amb importants periodistes del món del misteri com David Parcerisa, Ignacio Darnaude, Enrique de Vicente, Andreas Faber Kaiser o Javier Sierra.

Actualment Rovira treballava com a repartidor a l'oficina de correus del Vendrell, municipi on era molt conegut i molt estimat entre els seus companys de feina, que han quedat molt consternats per la pèrdua. Rovira era una persona molt vital, i destacava per la seva positivitat i el bon humor que sempre desprenia.

L'equip humà de l'emissora municipal de l'Ajuntament de l'Arboç vol expressar el més sincer condol als familiars i amics de Genis Rovira. L'enterrament de Rovira tindrà lloc avui dijous 28 de desembre, a les 16:00h, a Església parroquial de Santa Maria de Bellvei.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: