Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

La segona edició del Premi Jove de Periodisme Joan Marc Salvat descobreix aquest divendres els seus guanyadors

El Castell del Paborde de la Selva del Camp acull una cerimònia en què es destacaran els treballs de tres joves professionals

Salvat va treballar en diversos mitjans del Camp de Tarragona Salvat va treballar en diversos mitjans del Camp de Tarragona REUSDIGITAL.CAT
Comunicació
Dijous, 23 Novembre 2017 19:14

La sala del Castell del Paborde de la Selva del Camp aplegarà aquest divendres, 24 de novembre, a les 20h, l'acte de lliurament dels guardons del segon Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat. Aquesta covocatòria vol reconèixer els treballs i les trajectòries professionals de joves periodistes, amb tres premis valorats amb 1.500, 900 i 600 euros, respectivament.

L'acte, que conduirà la periodista Sílvia Sagalà, comptarà amb una intervenció del periodista i escriptor Antoni Batista, qui ha exercit també de professor en la URV i de la Universitat Autònoma de Barcelona. Batista ha treballat en diversos mitjans i s’ha especialitzat en periodisme en situacions de conflicte, en especial en el cas del País Basc. L’acte de lliurament dels premis es tancarà amb una actuació musical de Carles Riba, un dels membres del grup Islandia nunca quema.

El Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat és una iniciativa de Reusdigital.cat, LANOVA Ràdio i Infocamp.cat, amb el suport de l'Ajuntament de la Selva del Camp, l'Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus. L'acte de lliurament dels premis s'emmarca en el programa d'actes de la Festa Major d'hivern de la Selva.

Llicenciat en Periodisme per la URV l’any 2011, Joan Marc Salvat (1988-2015) va tenir una prolífica trajectòria en el món de la comunicació. Estretament vinculat a Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio, el periodista selvatà va treballar tammbé per als mitjans Tarragona21.cat, Diari Més, El 9 Esportiu, Viu a Fons Reus, Punt 6 Ràdio i Constantí Ràdio. Quan ens va deixar, ocupava el càrrec de director de Canal Camp i Ràdio La Selva del Camp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: