Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla ajorna la jornada de comunicació 2.0

La jornada ‘Camí cap a un govern digital’, que s'havia programat pel 7 d’octubre, s'ajorna a causa dels fets ocorreguts a Catalunya

Els periodistes Francesc Farré i Jordi Salvat, mostren el cartell de la jornada d'enguany Els periodistes Francesc Farré i Jordi Salvat, mostren el cartell de la jornada d'enguany CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Octubre 2017 10:42

Degut als fets ocorreguts aquest diumenge, els organitzadors de la 6a Jornada de Comunicació Local 2.0. han decidit ajornar l'esdeveniment previst pel 7 d'octubre, com a resposta a "la greu vulneració de drets i llibertats per a Catalunya, i la situació política creada". La jornada d'enguany presenta el tema 'Camí cap a un govern digital' i se celebrarà en properes dates. 

La jornada comptarà amb especialistes i tècnics de diversos àmbits de l’administració. Tot i que la jornada està dirigida especialment a professionals de la comunicació, tècnics d’administracions públiques, responsables polítics i estudiants, també estarà obert a la resta de la ciutadania.

Com a ponents destaquen Jordi Urbea, director general de OgilvyOne a Barcelona, que protagonitzarà una ponència sobre la transformació de l’administració, i en com governar ciutadans digitals; i Eduard Gil, professor UOC-Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya, que posarà damunt la taula el debat com el big data i la intel·ligència artificial poden transformar el sector públic. La jornada també inclourà dues taules rodones amb experiències de diferents professionals del sector, experts i tecnoantropòlegs.

Inscripcions

Com a l’anterior edició, hi ha la possibilitat de participar-hi en dues modalitats. Per una banda tota la jornada on s’inclou esmorzar i dinar per 40 euros; i la modalitat en què es participa durant el matí i s’inclou l’esmorzar a 20 euros. Les inscripcions ja estan obertes al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: