Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Infocamp.cat fa costat a l'aturada

El portal del Camp de Tarragona es limitarà avui a informar exclusivament sobre esdeveniments relacionats amb l'aturada de país i amb la vaga general

InfoCamp es limitarà avui a publicar continguts relacionats amb l'aturada i amb la vaga general InfoCamp es limitarà avui a publicar continguts relacionats amb l'aturada i amb la vaga general INFOCAMP
Comunicació Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Octubre 2017 08:10

La redacció i l'equip de col·laboradors d'Infocamp.cat ens adherim a l'aturada de país d’avui 3 d'octubre, en defensa dels drets fonamentals dels ciutadans i de la llibertat de premsa, i com a mostra de rebuig de la violència que va exercir la policia espanyola contra la població en la jornada del dia 1 d’octubre.

Avui la nostra missió d’informar sobre l’actualitat al Camp de Tarragona es limitarà exclusivament a aquells esdeveniments relacionats amb l’aturada de país i amb la vaga general convocades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: