Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla celebra la jornada ‘Camí cap a un govern digital’

La cita serà el 7 d’octubre i ho podrà gaudir tota la ciutadania

Una de les edicions de la Jornada de Comunicació Local 2.0 a Altafulla Una de les edicions de la Jornada de Comunicació Local 2.0 a Altafulla CECIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dijous, 21 Setembre 2017 11:49

El proper 7 d’octubre arriba a Altafulla la VI Jornada de Comunicació Local 2.0 sota el títol ‘Camí cap a un govern digital’. El director de la Jornada, Jordi Salvat, ha destacat l’interès que desperta la trobada d’entre els professionals del sector en una nova edició que “se centrarà en conèixer i debatre els processos de digitalització a les administracions públiques i les diferents aplicacions pràctiques en el seu dia a dia”. Per fer-ho, es comptarà amb especialistes i tècnics de diversos àmbits de l’administració. Tot i que la jornada està dirigida especialment a professionals de la comunicació, tècnics d’administracions públiques, responsables polítics i estudiants, també estarà obert a la resta de la ciutadania.

Per la seva banda, el delegat de l’Àrea de Comunicació del consistori, Francesc Farré, ha qualificat la jornada “com un espai d’interès on debatre de comunicació amb diferents professionals del sector i intercanviar experiències”. Com a ponents destaquen Jordi Urbea, director general de OgilvyOne a Barcelona, que protagonitzarà una ponència sobre la transformació de l’administració, i en com governar ciutadans digitals; i Eduard Gil, professor UOC-Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya, que posarà damunt la taula el debat com el big data i la intel·ligència artificial poden transformar el sector públic. La jornada també inclourà dues taules rodones amb experiències de diferents professionals del sector, experts i tecnoantropòlegs.

Inscripcions

Com a l’anterior edició, hi ha la possibilitat de participar-hi en dues modalitats. Per una banda tota la jornada on s’inclou esmorzar i dinar per 40 euros; i la modalitat en què es participa durant el matí i s’inclou l’esmorzar a 20 euros. Les inscripcions ja estan obertes al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: