Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El periodista Ignasi Soler, Petxina Daurada 2017

La Festa de les Petxines de la Informació se celebrarà aquest dijous, 6 de juliol, a les 20:30h, a les Granotes Terrassa de Tarragona

Ignasi Soler Ignasi Soler CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Juliol 2017 14:36

El periodista Ignasi Soler (Buenos Aires, 1954) serà distingit amb la Petxina Daurada que atorga la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, en el marc de la 25a edició de la Festa de les Petxines de la Informació, que se celebrarà aquest dijous, 6 de juliol (20.30h), a les Granotes Terrassa de Tarragona.

La Petxina Daurada és un reconeixement a la trajectòria professional d’un professional de la comunicació. Enguany, distingeix Ignasi Soler, periodista d’ofici i llarg bagatge que actualment dirigeix el Gabinet de Comunicació i Relacions Externes de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona.

Soler treballa des de l’any 1990 a Tarragona. Primer, com a redactor a la delegació de Televisió de Catalunya; més tard, com a corresponsal del diari El País; i, posteriorment, com a redactor a la delegació a Tarragona de La Vanguardia. L’any 2002 va fer el salt als departaments de premsa, incorporant-se al Gabinet de Comunicació i Relacions Externes de la URV, que dirigeix en l’actualitat. Ha estat president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya del 2006 al 2012.

La Festa de les Petxines de la Informació és la cita anual dels periodistes tarragonins, durant la qual els col·legiats voten in situ la Petxina Oberta, que reconeix la font informativa que ha atès amb rigor, diligència i efectivitat els requeriments dels periodistes, i la Petxina Tancada, que vol ser un toc d’atenció a aquella font informativa que, pel seu hermetisme i poca accessibilitat, ha dificultat la feina dels mitjans de comunicació.

Al marge de l’entrega de premis, la Festa de les Petxines compta amb una rifa en què participen els col·legiats, gràcies a la col·laboració de la Cooperativa de Falset Marçà, el Consell Regulador de la DO Tarragona, Port Aventura, Repsol, TAP & Zero Produccions, Vermuts Miró, FITT Noves Dramatúrgies, Músic From Tamarit, NW Reus i Fet a Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: