Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

LANOVA Ràdio deixa d’emetre per l’FM

L'emissora oferirà la seva programació a través d'internet i per Reusdigital.cat

Imatge corporativa de LANOVA Ràdio Imatge corporativa de LANOVA Ràdio CEDIDA
Comunicació
Dimarts, 13 Juny 2017 07:36

LANOVA Ràdio deixarà d’emetre pel 99.8 de l’FM el 16 de juny per “les pressions exercides per la patronal de les ràdios privades del país sobre l’Ajuntament de Castellvell”, titular del dial per on s’emet la programació de l’emissora, segons va indicar ahir el mitjà en un comunitat. La ràdio, de moment, oferirà la seva programació en directe a través d’internet i per Reusdigital.cat.

L’Associació Catalana de Ràdio (ACR), la patronal que agrupa les grans ràdios i cadenes privades del país, va presentar denúncies a diferents institucions el 2014, “amb acusacions falses” contra l’emissora, segons l’escrit. Tot i que “aquestes van ser desestimades per les administracions estatals i el govern”, un recurs contenciós administratiu de l’ACR contra l’Ajuntament de Castellvell “ha afectat la renovació del conveni” que l’associació que gestiona la ràdio mantenia amb el consistori des del 2001.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: