Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Espluga Ràdio tornarà a emetre el 4 de març

Consistori i Espluga Audiovisual, formada per l'equip anterior, en signen el conveni

L'acord de represa d'emissions s'ha volgut oficialitzar amb la signatura pública d'un conveni entre les dues parts L'acord de represa d'emissions s'ha volgut oficialitzar amb la signatura pública d'un conveni entre les dues parts EL PORTAL NOU
Comunicació Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Diumenge, 29 Gener 2017 15:01

L'Espluga FM Ràdio tornarà a emetre de manera oficial el 4 de març i amb uns nous estudis a l'edifici de l'Antic Hospital. Coincidint amb la represa de les emissions, també s'estrenarà oficialment el nou web de l'emissora, tot i que a partir d'aquest cap de setmana començarà a estar activa en fase de proves amb la represa de la cobertura informativa.
L'emissora emprèn nova etapa després de l'acord al qual han arribat l'Ajuntament i L'Espluga Audiovisual, el nou organisme privat que aglutina l'antic equip humà de l'emissora. La signatura del conveni de reobertura s'ha fet després de vint mesos de negociacions.

L'alcalde i president de l'organisme de gestió de l'EFMR, David Rovira, i el president de L'Espluga Audiovisual, Xavier Lozano, han signat l'acord en un acte públic per anunciar la represa de la cobertura informativa. L'acte va ser emès en directe per L'Espluga FM Ràdio de manera simbòlica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: