Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc dona llum verd al nou àmbit del Pont Vell

La modificació del Pla General de Montblanc permetrà desqualificar d'equipament a l'antic molí per tal d'ampliar l'arxiu comarcal

La modificació del Pla General de Montblanc permetrà ampliar l'Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, que té la seu a l'Antic Hospital de Santa Magdalena La modificació del Pla General de Montblanc permetrà ampliar l'Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, que té la seu a l'Antic Hospital de Santa Magdalena CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 01 Agost 2017 17:47

El passat dimecres, 26 de juliol, el ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar per 8 vots a favor (Agrupament Catalanista de Montblanc), 3 en contra (CUP i FIC) i 2 abstencions (PDeCAT) la modificació del Pla General de Montblanc en l'àmbit del Pont Vell. Aquesta aprovació deixa sense efecte l'acord pres a la sessió plenària del dia 27 de març, ja que s'han incorporat canvis importants a la Unitat d'Actuació CH7 i es desqualifica d'equipament a l'antic molí per tal d'ampliar l'arxiu comarcal.

L'objectiu de la modificació és la millora de les condicions urbanístiques en l'entrada pel Pont Vell al centre històric de Montblanc. Part de la modificació està inclosa al PERI (Pla Especial de Reforma Interior) i la resta, a l'illa residencial que conté l'antiga bòbila.

Les principals modificacions són la qualificació com a espais lliures d'ús públic dels solars lliures d'edificació annexos a l'arxiu comarcal; l'eliminació de la Unitat d'Actuació CH7 del PERI i la reordenació de la unitat amb la qualificació de la part sud com a espais lliures d'ús públic; la reordenació de l'illa situada a l'oest de la Unitat d'Actuació CH7 del PERI amb la qualificació de l'antiga bòbila com a equipament cultural i històric i de la part sud com a espais lliures d'ús públic.

També es crearà una nova unitat d'actuació, la CH9 del PERI, a la part nord de l'illa situada davant l'antiga Unitat d'Actuació CH6 per a la cessió de vials i es reajustarà la delimitació d'algunes zones pròximes al Pont Vell, àrees situades a l'àmbit del riu Francolí qualificades com a protecció de sistemes i com a protecció hidrogràfica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: