Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El casc antic de Falset tindrà un parc de més de mitja hectàrea de superfície

Informe favorable a la reordenació d’una parcel·la entre el carrer Miquel Barceló i el Barranc de la Vila per donar més visibilitat al nucli antic i millorar l’accessibilitat al nou parc

L’àmbit se situa entre el carrer Miquel Barceló i el Barranc de la Vila, al casc antic de Falset L’àmbit se situa entre el carrer Miquel Barceló i el Barranc de la Vila, al casc antic de Falset CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 28 Juliol 2017 10:12

La Comissió territorial d’urbanisme del Camp de Tarragona (CPTUC), presidida pel director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha emès un informe favorable a la reordenació de les edificacions previstes en un solar del casc antic que impulsa l’Ajuntament de Falset. El canvi possibilitarà la creació d’un parc de més de mitja hectàrea de superfície.

L’àmbit se situa entre el carrer Miquel Barceló i el Barranc de la Vila, on el planejament preveia, fins ara, dos edificis residencials amb un parc de 5.880 m2 al mig. Ara es modifica el Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) per concentrar les edificacions a l’oest de la parcel·la i situar el parc i un aparcament al costat est, a tocar amb el carrer Josep Campàs.

D’aquesta manera, es millora la posició del parc i la seva accessibilitat, potenciant el seu paper de porta al nucli antic del municipi. Tot i el canvi, es manté el nombre d’habitatges que es preveien inicialment i el sostre edificable. Aquesta modificació del POUM haurà de ser aprovada properament per la Comissió de Política Territorial i Urbanisme de Catalunya (CPTUC) abans de la seva entrada en vigor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: