Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

25.000 butlletes participen al sorteig de premis de la campanya de Nadal dels comerços de Montblanc

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc destacaca que la gent s'ha quedat a comprar a Montblanc i que n'han vingut de la resta de la comarca

Instantània presa pel guanyador del Concurs de Fotografia a les xarxes, Ramon González. Instantània presa pel guanyador del Concurs de Fotografia a les xarxes, Ramon González. RAMON GONZÁLEZ.
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 13 Gener 2017 18:16

Aquest matí, en ple centre comercial de Montblanc, s'ha fet el sorteig de premis de la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM). La iniciativa s'emmarca en la promoció del comerç de proximitat que, al llarg de tot l'any, porta a terme l'entitat. La participació dels clients en el sorteig ha estat major que l'any passat, i s'han dipositat 25.000 butlletes a la urna situada al vestíbul de l'Ajuntament de Montblanc. Cadascun dels 76 establiments associats ha repartit entre els seus clients butlletes, en una iniciativa destinada a premiar-ne la fidelitat i atraure'n de nous. En aquesta mateixa direcció, també s'han regalat 7.500 vals d'aparcament per a les zones blaves en col·laboració amb l'Ajuntament i vals de descompte que reduïen a la meitat el cost de l'entrada del Parc de Nadal municipal.

Els guanyadors del sorteig d'avui són: Maribel Bulló, amb una butlleta segellada al Quiosc 4 Catons, que s'emporta un iphone 6S; Isabel Sánchez, amb una butlleta d'Els Petits Encants i que s'endú un televisor de 43”, i Jorge Vera, que rep el tercer premi, una tauleta. A més, també s'ha anunciat el guanyador del Concurs de Fotografia a les xarxes, Ramon González Dengra. El premi consisteix en una smartbox de cap de setmana per a dues persones. Calia fer-se una fotografia amb La Barretuda, un dels personatges d'animació de carrer contractats per la campanya “Aquest Nadal, compra a casa” de l'associació.

Bon balanç comercial

Precisament, les 9 representacions d'espectacles de carrer amb música i animació teatral han estat una de les grans novetats d'aquesta campanya de promoció: “Han agradat molt, per la seva itinerància i qualitat. Ambientaven els carrers i, probablement, en repetirem l'any vinent, assegura la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, Montse Guinovart. En conjunt, l'entitat està satisfeta de com ha funcionat comercialment la campanya de Nadal: “Hem aconseguit el què és el nostre objectiu diari i principal, perquè la gent s'ha quedat a comprar a Montblanc i també n'han vingut de la resta de la comarca”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: