Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç de Tarragona impulsa la seva trobada

Els premis Fòrum Comerç Tarragona es lliuraran el 30 de gener en una gala al Teatre Tarragona

Els impulsors dels premis mostrant un guardó. Els impulsors dels premis mostrant un guardó. AGNÈS LLORENS.
Comerç Agnès Llorens
Dimarts, 10 Gener 2017 08:33

Tarragona impulsa uns premis dedicats al comerç local amb els quals es pretén reforçar la capitalitat de la ciutat i mostrar la seva força com a aparador. Aquests són els objectius que persegueix la primera edició dels premis Fòrum Comerç Tarragona, que s'entregaran el dilluns 30 de gener en una gala que es durà a terme al Teatre Tarragona.

Els guardons són impulsats per Pimec Comerç Tarragona i l'Ajuntament, i tenen com a finalitat premiar els impulsors del comerç local, en una trobada que servirà per lliurar uns premis amb què es vol animar l'activitat local, un sector que, segons el president de Pimec Comerç Tarragona, Florenci Nieto, evidencia que “Tarragona no necessita anar a remolc de ningú”. La patronal col·labora en l'acte aportant-hi 8.000 euros, que se sumen als 10.000 de l'Ajuntament.

Durant l'acte es repartiran sis guardons, que inclouen el premi al reconeixement al comerç, al comerç just, al gremi artesà, a l'empresa de l'any, al millor aparador, al millor comerç minorista, al millor establiment de llevant i al millor establiment de ponent. A més, el Mercat Central s'endurà el guardó especial d'enguany. La resta de premiats, l'escollirà un jurat format per membres del teixit empresarial, comercial i associatiu de Tarragona. Els guardons han estat elaborats pel joier Joan Blázquez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: