Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Ajuntament i entitats de Reus perceben una campanya de Nadal positiva

El consistori i els agents comercials assenyalen que ‘Reus, un Nadal de somni' ha dut més visitants a la ciutat però no n'indiquen l'impacte econòmic

La campanya de Nadal de Reus va incloure un espectacle al Mercadal. La campanya de Nadal de Reus va incloure un espectacle al Mercadal. JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI.
Comerç
Dimarts, 10 Gener 2017 07:49

“Satisfacció total.” Amb aquesta rotunda afirmació es va expressar la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, a l'hora de valorar la campanya nadalenca que va acabar abans-d'ahir. Acompanyada pels representants de les diverses entitats comercials de la capital del Baix Camp que es van sumar a Reus, un Nadal de somni, Caelles va presentar algunes de les dades relatives a l'activitat que hi va haver pels carrers durant les festes. Malgrat tot, no es van aportar les xifres de les vendes dels establiments, ni de l'impacte econòmic que ha tingut a Reus. “No ens marquem aquest tipus de fites, sinó que el gran objectiu és que siguem un referent”, va matisar el president d'Unió de Botiguers, Àlfred Pitarch.

La meitat dels visitants són de la demarcació

La regidora va assenyalar que “les dades avalen” la campanya nadalenca a partir d'una enquesta a peu de carrer feta als visitants. D'aquesta manera, un total de 1.015 persones van exposar el seu nivell de satisfacció de Reus, un Nadal de somni entre els dies 9 de desembre i 5 de gener. Més de la meitat dels enquestats (un 55%), segons va explicar la regidora, van visitar la ciutat per passar-hi el dia. Un 33% hi va anar “a comprar”, i el 12,7% restant, “a dinar o a sopar”. Sobre la presència de gent al carrer, i “tot extrapolant que el 60% dels usuaris tenen el Wi-Fi del telèfon obert”, fonts municipals van establir en 60.000 les persones que entre el 15 i el 31 de desembre van passejar pels voltants dels quinze punts de connexió a la xarxa que hi ha a Reus.

Sense xifres de vendes dels comerços

Més enllà d'aquestes impressions, però, el cas és que Caelles i els seus acompanyants no van donar xifres econòmiques de Reus, un Nadal de somni. “A partir de les opinions recollides a botiguers de tots els sectors, la sensació que tenim és que la campanya ha estat lleugerament millor que la de l'any passat”, va descriure Pitarch. La regidora va recordar que part del pressupost de la campanya el va cobrir l'empresa privada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: