Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cinquanta establiments de Riudoms participaran en la Cistella del Comerç Local

La campanya consistirà en l’entrega de butlletes per part dels comerços a la clientela per participar en el sorteig d’una cistella, valorada en prop de 2.000€

L'Ajuntament de Riudoms ha acollit avui la presentació de les principals accions de la campanya de Nadal que arrencarà el pròxim dimarts 1 de desembre L'Ajuntament de Riudoms ha acollit avui la presentació de les principals accions de la campanya de Nadal que arrencarà el pròxim dimarts 1 de desembre AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Novembre 2020 16:19

L’Ajuntament de Riudoms ha acollit, aquest migdia, la roda de premsa de presentació de les principals accions de la campanya de Nadal que arrencarà el pròxim dimarts 1 de desembre. Aquest any, la Cistella del Comerç Local, el Mercat de Nadal i els llums i sons nadalencs seran els punts forts de de la campanya de promoció econòmica durant les festes de Nadal a Riudoms.

50 establiments participaran en la cistella del comerç local

En els pròxims dies es donarà el tret de sortida a la campanya amb la Cistella del Comerç Local, que consistirà en l’entrega de butlletes per part dels comerços a la clientela per participar en el sorteig d’una gran cistella, valorada en gairebé 2.000€.

Aquesta cistella està formada pels obsequis que han aportat els diversos establiments adherits a la campanya i que poden consultar-se de forma actualitzada en la pàgina web. El sorteig es realitzarà l’últim dia de l’any de la mà de l’Home dels Nassos.

Enguany, a diferència dels anys anteriors, no només s’han convidat els comerços d’aparador a participar-hi, sinó que la convocatòria s’ha obert a totes les empreses del municipi. En total, una cinquantena de comerços i empreses s’han adherit a la campanya.

Mercat de Nadal

Per altra banda, el cap de setmana del 12 i 13 de desembre se celebrarà el tradicional Mercat de Nadal. Diverses parades dels comerços locals ocuparan la plaça de l’Església per dinamitzar les compres entre els veïns i veïnes o visitants, seguint amb les mesures sanitàries establertes per la Generalitat.

El Mercat acollirà també accions per a la recollida de diners per La Marató de TV3, aquest any dedicada a la investigació per la Covid-19.

Fil musical pels carrers, la novetat d’enguany

Amb l’objectiu d’acompanyar el petit comerç, l’Ajuntament de Riudoms instal·larà un fil musical pels carrers comercials del municipi per dinamitzar encara més les dates nadalenques.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç Local, Inma Parra, explica que "per motivar la compra i el consum als comerços i empreses del poble, des de la Taula del Comerç Local va sorgir la idea d’acompanyar els llums de Nadal dels carrers amb aquest fil musical ambiental de nadales pels carrers".

La música se sumarà, a partir del 12 de desembre, als llums de Nadal que cada any il·luminen els carrers per aquestes festes i a la decoració nadalenca que l’Ajuntament ofereix als establiments comercials que participen a la Campanya, aquest any també renovada.

Riudoms prepara una Campanya de Nadal amb un clar objectiu: dinamitzar les vendes i el consum a les empreses locals i alhora no perdre l’esperit nadalenc. Tal com ha explicat l’alcalde, Sergi Pedret: "Enguany més que mai, des de l’Ajuntament estem prioritzant la línia de promoció econòmica i municipal. I per aquest motiu, apostem per una campanya de Nadal forta al nostre poble".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: