Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torrons Vicens obre la seva primera botiga a Reus al Mercat Central

Virginias també obre una parada al mercat coincidint amb la campanya de Nadal

Imatge de la presentació de la "pop store" de Torrons Vicens, al Mercat Central de Reus Imatge de la presentació de la "pop store" de Torrons Vicens, al Mercat Central de Reus REUS.CAT
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Novembre 2020 07:27

Torrons Vicens va obrir el passat 18 de novembre la seva primera botiga a la ciutat de Reus. Es tracta d’una pop up store, situada al Mercat Central a punt per a la campanya de Nadal. A l’espai, dissenyat com un quiosc de fusta, s’hi poden comprar torrons, xocolata i altres especialitats de la marca.

La nova botiga de la marca d’Agramunt al Mercat Central ofereix als clients la gamma de torrons tradicionals en diferents formats i tamanys, així com els productes innovadors Excellence i Albert Adrià Natura; la xocolata Jolonch i tota la sèrie de crema d’ametlla i llet d’ametlla Almendrina. La botiga s’ha situat just davant de l’entrada sud pel carrer de Sardà i Cailà.

Virgina també estarà present al Mercat Central

D'altra banda, la marca reusenca Virginias ha obert aquest dilluns 23 de novembre una botiga al Mercat Central, concretament dues parades amb tota la gamma de torrons i de xocolata de l’empresa. Amb aquesta botiga, i de cara a la campanya de Nadal, l’objectiu de Virginias és reforçar la seva presència a Reus i fer-ho de la mà del comerç tradicional i de proximitat a l’interior del Mercat Central.

A la nova botiga de Virginias al Mercat Central s’hi poden trobar tots els productes de la marca: torrons amb la recepta tradicional, la sèrie de torrons innovadors elaborada conjuntament amb cuiners com Jordi Cruz i Pep Nogué, i la gamma de postres i xocolates. Les dues de parades que ocupa Virginias són visibles des de l’entrada principal del mercat, pel carrer de Sant Joan, i l’entrada lateral sud del carrer de Sardà i Cailà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: