Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra obre la licitació per a l'explotació de les guinguetes de la platja

Es tracta de dues guinguetes, tres zones de tendals i tres de gandules ubicades a la platja de la Paella

Imatge d'arxiu de la Platja de la Paella de Torredembarra Imatge d'arxiu de la Platja de la Paella de Torredembarra CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Febrer 2018 16:27

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació l’explotació de dues guinguetes, tres zones de tendals i tres de gandules per a la temporada de platges 2018 (de l’1 de juny al 30 de setembre, prorrogable anualment fins a la temporada 2021), ubicades concretament a la platja de la Paella. Les ofertes es poden presentar fins al pròxim 21 de febrer. El regidor de Comerç, Indústria i Activitats, Josep M. Guasch, ha destacat que després que l’estiu passat la platja es quedés sense guinguetes s’ha optat per una nova tipologia de guingueta amb més terrassa i amb serveis diferents i més adequats al municipi.

En aquest sentit, les guinguetes podran oferir l’activitat de restauració, que fins ara no estava prevista, i s’ampliarà l’horari de funcionament, el qual serà de 9h del magí a  les 2h de la matinada, cada dia de la setmana, excepte divendres, dissabtes i vigílies de festiu en què el tancament es podrà fer a les 2.30 h de la matinada. Les instal·lacions de les guinguetes també podran disposar de música de fons ambiental i efectuar actuacions en directe, sempre i quant es compleixi amb la normativa d’espectacles públics o activitats recreatives de caràcter extraordinari.

Característiques de les guinguetes

El mòdul de guingueta tindrà una superfície màxima de 20 m2 i podrà incorporar una terrassa adjunta de fins a 100 m2 per a servei de taules i cadires. També es permetran 4 m2 addicionals per a magatzem. L’estructura del mòdul ha de ser de planta quadrada o rectangular, amb sostre tipus coberta plana o a una aigua i resistent a la climatologia. Pel que fa a les combinacions de colors, i amb l’objectiu que siguin adients a l’entorn de la platja, no estan autoritzades les que presentin preponderància de colors estridents. Les gammes de colors recomanades són les de tonalitats del blanc, blau mariner i beix. També es consideren adients colors amb tons suaus.

El criteri d’avaluació de les ofertes presentades serà la millora del cànon. En aquest sentit, l’estimació de la liquidació del cànon de les guinguetes per al 2018 és de 5.560,16 € cadascuna. La resta de preus, les taxes a pagar i tota la informació sobre la licitació es pot consultar al perfil del contractant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: