Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comerciants i l’Ajuntament d'Altafulla aposten aquest 2018 per dinamitzar el comerç local

L’entitat rebrà una subvenció municipal de 3.000 euros per desenvolupar les seves accions comercials

Signatura de l'acord pel comerç entre l'Ajuntament d'Altafulla i ATECA Signatura de l'acord pel comerç entre l'Ajuntament d'Altafulla i ATECA CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 05 Gener 2018 09:42

L’Ajuntament d’Altafulla i l’associació de comerciants del municipi ATECA han firmat un acord que inclou una subvenció de 3.000 per desenvolupar les activitats de l’entitat, com per exemple el plànol comercial, la promoció de tallers per dinamitzar el teixit empresarial i els més de 5.000 planells informatius que s’editen pels establiments adherits a l’associació.

A més, l’any comença amb una nova junta directiva d’ATECA, que tal com assegura el president de l’associació, Josep Maria Lloret s’implicarà “per participar en moltes accions a favor del teixit comercial d’Altafulla”. Una d’aquestes mesures ha estat la campanya ‘Un Nadal de regal’ que fomentava la compra en el comerç local. I durant aquest 2018 ATECA col·labora en una nova acció conjunta amb els Jocs Mediterranis de Tarragona i les escoles d’Altafulla amb la campanya ‘De les escoles als aparadors’, que començarà dilluns dia 8 de gener i s’allargarà fins al dia 21 del mateix mes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: