Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal

Els botiguers regalaran tiquets d’aparcament per les compres fetes durant la campanya

Presentació de la campanya de Nadal de Vendrell Presentació de la campanya de Nadal de Vendrell CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 07 Desembre 2017 17:38

El Vendrell té a punt la campanya comercial de Nadal ‘Aquest nadal gaudeix del Vendrell’ que comença aquest divendres 8 de desembre fins al 5 de gener. La campanya comercial anirà acompanyada de diferents activitats com el Mercat Racó de l’Art o Els Pastorets del Vendrell. Les botigues regalaran tiquets d’aparcament per a les compres fetes durant aquest període, en què els comerços obriran en diversos dies festius.

La campanya de nadal compta amb activitats infantils per a tota la família, tallers, música i espectacles, la recollida de les cartes dels reis o la cursa de Sant Silvestre. Es podran visitar els diferents pessebres del municipi així com l’exposició de pessebres i diorames que s’inaugurarà el divendres 15 de desembre. Les actuacions dels Pastorets del Vendrell seran els dies 14, 21 i 28 de gener i 4 de febrer, a les 17 hores, i els Pastorets Infantils el dissabte 27 de gener.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: