Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Botiguers de Tarragona s’adhereix al Pla de normalització lingüística

El pla preveu diverses actuacions per millorar l’oferta lingüística en català al comerç tarragoní

El president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Santiago Pallàs, amb el president de l'associació de comerciants Botiguers de Tarragona, Ferran Milà durant l'acord de col·laboració El president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Santiago Pallàs, amb el president de l'associació de comerciants Botiguers de Tarragona, Ferran Milà durant l'acord de col·laboració CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 01 Desembre 2017 10:29

L’associació Botiguers de Tarragona s’adhereix al Pla de Normalització Lingüística per al comerç de Tarragona que el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona va endegar al 2016. El pla preveu diverses actuacions de sensibilització, de formació i de difusió de dades i recursos per a l’autonomia lingüística, per tal de millorar l’oferta lingüística en català del comerç tarragoní.

Durant la segona quina d’octubre i primera de novembre, els tècnics del CNL de Tarragona van començar les visites als establiments comercials de l’organització per presentar les línies generals del Pla, els serveis que ofereix al botiguer i també el programa del Voluntariat per la Llengua perquè s’hi adherissin com a establiments col·laboradors. En total, entre la fase de la primavera passada i la d’aquesta tardor, els tècnics del CNL han visitat més de 70 comerços de Torreforta, Campclar, Sant Salvador i Sant Ramon i el centre de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: