Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat Central de Reus regala una hora gratis de pàrquing per la compra mínima de 5 euros

La iniciativa s’emmarca en la campanya ‘Compra al mercat i aparca gratis’ que comença l’1 de desembre

Imatge des de fora del Mercat Central de Reus Imatge des de fora del Mercat Central de Reus CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 30 Novembre 2017 16:49

A partir de l’1 de desembre entra en vigor la campanya ‘Compra al mercat i aparca gratis’, una iniciativa dels paradistes del Mercat Central de Reus que regalaran una hora d’aparcament gratuït al Pàrquing Oques per totes les compres superiors a 5 euros.

Per engegar la campanya, a partir d’aquest divendres 1 de desembre, s’obrirà una nova oficina al mateix mercat on es bescanviaran els tiquets de compra per una validació d’una hora gratuïta al tiquet d’aparcament. Només es regalarà la primera hora d’aparcament i a partir de 5 euros de compra. L’oficina està instal·lada a l’espai on abans hi havia una bugaderia, a tocar de l’accés principal del pàrquing –amb escales i dos ascensors- i més caixers automàtics. L’oficina farà el mateix horari del Mercat Central; és a dir, de dilluns a dijous de les 8h a les 14h, divendres de les 7:30h a les 14:30h i de les 17h a les 20:30h; i dissabtes de 7:30h a 15h.

Fins ara algunes parades facilitaven vals de mitja hora d’aparcament per facilitar la compra però han decidit fer una campanya conjunta perquè la gratuïtat de l’aparcament arribi a tots els clients del Mercat Central. Amb aquesta mesura, els paradistes volen atraure més clients que es desplacen en vehicle i, sobretot, els procedents d’altres poblacions de la demarcació que compren al mercat de manera més esporàdica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: