Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc sorteja grans premis per la campanya de Nadal

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc sortejarà un iPhone8, una Tablet 16 GB i una Smart TV Full HD

Presentació de la campanya 'Compra a casa' Presentació de la campanya 'Compra a casa' CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Novembre 2017 17:49

Montblanc engega un any més la campanya per les festes de Nadal i ho fa amb un gran nombre de novetats i promocions, com per exemple el seu sorteig habitual per comprar a les botigues del municipi adherides a la Unió de Botiguers i Comerciants. Els participants hauran d’omplir una butlleta a l’establiment i d’aquesta manera participaran en el sorteig d’un iPhone8, una Tablet 16 GB i una Smart TV Full HD.

La campanya es durà a terme del 2 de desembre fins al 16 de gener i aplegarà una setena d’espectacles, música en directe i activitats diverses com una xocolatada popular o una gimcana infantil, la qual té com a premi un cap de setmana per a 4 persones a Port Aventura. Per competir en el concurs els participants hauran de trobar 5 tions amb mantes de diferent color, entre els 70 col·locats als aparadors dels establiments associats.

Alguns dels espectacles organitzats són: un concert amb la Small River Christmas Band el 16 de desembre, inflables per la canalla durant el 23 de desembre, una xocolatada popular el mateix dia a les 6 de la tarda i una cantada de nadales per la Coral Flor de Lis de Montblanc (dissabte 23 de desembre a les 7), entre altres activitats.

Les botigues podran obrir diversos dies festius, però sobretot s’espera que el 24 de desembre, que cau en diumenge, "la majoria d’associats obrin, ja que serà un molt bon dia per fer compres, segons la presidenta de l’associació de botiguers i comerciants", Montse Guinovart. A més, per millorar l’afluència de compradors, les botigues regalaran als clients vals d’aparcament de dues hores gratuïtes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: