Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Campanya comercial de Nadal a Tarragona sense la nit de cap d’any

Les deu associacions de comerciants impulsen la campanya conjunta / La pista de gel canvia la seva ubicació a les Gavarres

L'encesa de llums serà aquest divendres, 24 de novembre, a les 18:30h L'encesa de llums serà aquest divendres, 24 de novembre, a les 18:30h MARINA MARTÍNEZ
Comerç Marina Martínez
Dilluns, 20 Novembre 2017 12:51

Tarragona es prepara ja per viure, un any més, el Nadal. Enguany, per primer cop, les 10 associacions comercials impulsaran una campanya conjunta sota el nom ‘Tarragona, un Nadal per escriure’ns’ amb l’objectiu de dinamitzar el comerç, sumar sinergies, arribar a la gent i apel·lar el sentiment i les emocions.

En aquest sentit, doncs, la campanya inclou diverses accions. La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, ha destacat una de les activitats amb la finalitat de recuperar, de manera puntual, la tradició d’escriure postals entre familiars i amics per felicitar-se el Nadal: “Volem que tothom torni a agafar el bolígraf i, a través de postals que hem dissenyat amb missatges diferents, es posin els desitjos de cadascú”. Per tant, els 184 comerços participants, donarà als seus compradors unes postals –en total es repartiran 40.000- amb frases com “Ets un sol” i es podran dipositar a una bústia instal·lada en cada botiga. El format de les postals és de color blau “amb motiu dels Jocs Mediterranis 2018”, ha explicat Ferrando. A més, els comerciants també facilitaran una butlleta perquè els compradors puguin participar en un sorteig que se celebrarà el proper 4 de gener a les 12h al Balcó del Mediterrani, a les 17h a Campclar i a les 19h a la Vall de l’Arrabassada.

Paral·lelament, la ciutat comptarà amb altres activitats tradicionals com la Cantada de Nadales, la Fira de Nadal, la Fira d’Artesania o la de l’oli. El president de la Via T, Salvador Minguella, ha previst un volum de vendes “millor que la de l’any passat” tot i que ha reconegut que “els temes polítics han afectat i tenim en compte que les eleccions són el 21 de desembre”.

Pel que fa a la pista de gel, enguany canvia la seva ubicació a les Gavarres perquè “a la plaça Verdaguer vam tenir problemes de soroll i d’aigua però la plaça acollirà sobretot activitats musicals”, ha explicat la regidora de Comerç.

Encesa de llums

L’encesa de llums, com es va anunciar, tindrà lloc aquest divendres, 24 de novembre a les 18:30h -coincidint amb el ‘Black Friday’- i estarà fins el 6 de gener, des de les 18h fins les 23h. En total s’encendran els 700 motius distribuïts per tot Tarragona. A l’acte d’inauguració es comptarà amb tallers previs pels més petits i estarà amenitzat per cançons populars i nadalenques dels Pastorets Rock. A més, amb la col·laboració de la Fira de l’Oli de Siurana es podrà gaudir d’un berenar de pa amb oli i xocolata.

La plaça Corsini no acollirà la nit de Cap d’any

Pel que fa a la nit de Cap d’any, finalment no es podrà celebrar a la plaça Corsini ja que no estarà acabada: “Els tècnics van preveure un treball d’execució de sis mesos i al desembre ja no hi haurà la tanca perimetral per millorar la mobilitat però encara no estarà recepcionada”. Segons les previsions, l’actuació estarà enllestida completament durant el primer trimestre del 2018. Serà llavors quan es comenci a articular el retorn dels marxants de la Rambla Nova que tornaran a l’emplaçament original. La regidora de Comerç ha explicat que al principi alguns marxants no estaven d’acord amb el canvi d’ubicació però “vam deixar clar que totes les parades actuals tindran cabuda a la plaça Corsini sempre que es respectin les mides que tenien quan ocupaven aquest espai”. A més, Ferrando, ha destacat la importància de tornar a gaudir del passeig principal de la ciutat com és la Rambla Nova.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: