Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La botiga de moda infantil 'Peques' guanya el concurs d’aparadors terrorífics de Roda

Els ciutadans de Roda de Berà havien de votar l’aparador més vistós segons la temàtica de Halloween

La botiga de moda infantil 'Peques' va guanyar el concurs d'aparadors terrorífics de l'Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà La botiga de moda infantil 'Peques' va guanyar el concurs d'aparadors terrorífics de l'Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 03 Novembre 2017 17:39

L'Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà es va sumar a la celebració de Halloween amb la posada en marxa d’un concurs d’aparadors terrorífics. A més a més, durant tota la jornada de dimarts van repartir llaminadures al crit de “truco o trato” dels infants.

Els rodencs i rodenques havien de votar l’aparador més vistós segons la seva decoració de Halloween, i del 25 d’octubre fins el 2 de novembre, van poder passar pel Patronat Municipar per dipositar el seu vot dins de l’urna.

Els comerços associats que es van animar a participar-hi van ser El Refugi de Roda, El Rincón del Belloto, Perruqueria Erian, Thalassa Estètic, Lumais Complements, la Botigueta de la Cèlia, el Racó de la Lucia, Casa Pairal, Assegurances Baltasar, Moda infantil Peques, Parafarmàcia Natural i la Pastisseria Mare Nostrum, decorant els seus aparadors. La regidora de Comerç i presidenta de l’entitat, Cèlia Treserres, va passar a visitar-los el dia 31.

El recompte va tenir lloc ahir al vespre, i d’entre totes les votacions, fins a una setantena, va resultar guanyador l’aparador de la botiga de moda infantil 'Peques'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: