Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cal Blanco guanya el 6è Concurs d’Aparadors Castellers de Valls

Cal Blanco ha obtingut la major puntuació i Judit G. ha estat la guanyadora del sorteig entre el Jurat Popular

L'aparador de Cal Blanco ha estat el més votat del 6è Concurs d'Aparadors Castellers L'aparador de Cal Blanco ha estat el més votat del 6è Concurs d'Aparadors Castellers CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Octubre 2017 18:25

Des del 2 d’octubre, una vintena d’establiments vallencs participen en el 6è Concurs d’Aparadors Castellers. El passat divendres 13 d’octubre, el Jurat format pel regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, el regidor de Cultura, Marc Ayala, una representant de la Colla Joves Xiquets de Valls i una representant de la Colla Vella Xiquets de Valls, van fer el recorregut per tots els aparadors participants emetent la seva valoració.

Com a novetat aquest any, s’ha incorporat el Jurat Popular, on per poder votar, només calia pujar una fotografia de l’aparador més casteller a una aplicació a Facebook (www.facebook.com/ComercdeValls). Cada fotografia comptava com un vot, i l’establiment amb més fotografies acumulades és el que ha obtingut el vot del Jurat Popular. Entre tots els participants, s’ha sortejat un lot de productes de Valls i l’Alt Camp valorat en més de 100 euros.

Després de fer el recompte de valoracions i vots, el veredicte del Jurat del 6è Concurs d’Aparadors Castellers ha estat:  1r Premi amb 23 punts (Cal Blanco);  2n Premi amb 20 punts (Asimètric); i 3r Premi amb 18 punts
(Perruqueria i Estètica Mil·lenium). La guanyadora del sorteig entre el Jurat Popular ha estat Judit G.

L’entrega de premis tindrà lloc el proper divendres 20 d’octubre a les 20:30 hores al local de Comerç de Valls, situat a la Plaça dels Alls, número 7. Els aparadors continuaran decorats amb motius castellers fins finalitzar Santa Úrsula.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: