Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bosanova obre al Parc Central la seva única botiga a la demarcació

El centre comercial de Tarragona incorpora Celio, Bosanova, Be Beauty i Eurekakids i ja suma més de 120 operadors de moda i oci

 Bosanova ha obert en exclusiva a Tarragona la seva única botiga a la demarcació Bosanova ha obert en exclusiva a Tarragona la seva única botiga a la demarcació CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Octubre 2017 17:08

El Parc Central de Tarragona compta des d'ara amb quatre nous operadors: Celio, Bosanova, Be Beauty i Eurekakids. Les tres primeres ensenyes han obert les portes aquest estiu i Eurekakids ho fa avui mateix. Des del centre comercial es destaca que aquestes noves incorporacions reafirmen l'aposta de Parc Central per continuar sent líder en l'oferta comercial de la moda i l'oci a la província de Tarragona: "Les marques volen estar a Tarragona pel seu fort dinamisme comercial i s'han instal·lat a Parc Central com a referent del comerç, la moda i l'oci a la zona. Actualment, tenim la pràctica totalitat de la superfície comercial ocupada i molts operadors busquen l'exclusivitat al nostre Centre, com és el cas de Bosanova que ha obert aquí la seva única botiga a la província”, afirma Miguel Ángel González, gerent de Parc Central.

Aquestes quatre botigues acumulen 400 m2 de superfície comercial el que suposa que la majoria de la superfície bruta llogable (SBA) de Parc Central -35.000 m2 - estigui ocupada. Una ocupació gairebé del 100% que s'ha aconseguit després de dos anys de continus treballs de millora, des que CBRE Real Estate, la primera companyia a nivell internacional en consultoria i serveis immobiliaris, passés a gestionar el centre comercial el juliol de 2015.

Moda masculina, complements, bellesa i joguines

Amb l'obertura de les noves botigues, la moda masculina guanyarà pes al Parc Central. Celio és una cadena de botigues de roba per a home d'origen francès amb 1.000 botigues a 70 països, que ofereix una moda assequible, relaxada, amb estil i, amb el pas dels anys, s'ha convertit en la marca essencial de roba masculina i líder al seu mercat.

Per la seva banda, Bosanova, des de 1986, és pionera a l'Estat espanyol en oferir moda al millor preu en el món dels complements: gran varietat de bosses, sabates... Amb més d'una trentena de botigues a la demarcació de Barcelona i Girona, ara també aposta en exclusiva per Tarragona.

La bellesa també té cabuda a Parc Central de la mà de Be Beauty, cadena espanyola de franquícies especialitzada en l'estètica i la bellesa exprés: manicura, pedicura, depilació amb fil, extensió de pestanyes i maquillatge exprés en un mateix centre. Actualment compta amb una quinzena de botigues a les principals capitals espanyoles.

L'última incorporació a Parc Central és Eurekakids, la cadena de botigues especialitzada en joguines educatives i didàctiques amb 180 botigues repartides per l'Estat. Més de 10.000 joguines per a nadons i nens, llibres infantils i puericultura, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: