Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Via T i els comerciants del Mercat s’uneixen amb la campanya ‘Botigues al Carrer’

La iniciativa es durà a terme des del 6 de setembre fins el 9 de setembre

Presentació de la campanya 'Botigues al carrer' a Tarragona Presentació de la campanya 'Botigues al carrer' a Tarragona MARINA MARTÍNEZ
Comerç Marina Martínez
Dimarts, 05 Setembre 2017 12:13

Tarragona acollirà des del 6 de setembre fins el 9 de setembre la campanya “Botigues al carrer” que, enguany, per primer cop, compta amb el treball conjunt de l’Associació de Comerciants de la Via T i la Unió d’Empresaris Voltants del Mercat Central.

L’objectiu d’aquesta unió i de la nova campanya és “sumar sinergies i visualitzar el comerç de qualitat i de proximitat que té la ciutat”, tal i com ha remarcat la regidora de Comerç, Elvira Ferrando. Per la seva part, el president de la Unió d’Empresaris Voltants del Mercat Central, Josep Maria Juan, ha destacat que “volem que la zona del Mercat torni a ser el rovell de l’ou i, per això, és important que totes les botigues surtin el mateix dia i a la mateixa hora”.

Amb aquesta unió, el president de l’Associació de Comerciants de la Via T, Salvador Minguella, ha afirmat que “d’aquesta manera el comerç tindrà més força i poc a poc anirem treballant perquè aquesta campanya sigui la primera de moltes”. De fet, els presidents d’ambdues associacions ja han anunciat que hi hauran futures accions conjuntes com la campanya de Nadal que comptarà amb les divuit associacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: