Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comerços de Valls sortejaran vals de compra durant la 'Tornada a l'Escola'

Comerç de Valls encara el final de l’estiu amb dues campanyes durant el mes de setembre: 'Fora Estoc' i 'Torna a l’escola' amb Comerç de Valls

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris i la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, presentant les dues campanyes El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris i la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, presentant les dues campanyes CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 31 Agost 2017 19:31

Seguint els hàbits de consum del mes de setembre on les compres es centren en la tornada a l’escola, a la feina, Comerç de Valls estrenarà la campanya 'Tornada a l’Escola' al seu calendari promocional. La campanya, que es realitzarà del 4 al 16 de setembre i on participen més d’una cinquantena d’establiments, pretén cobrir les necessitats de la ciutadania en aquestes dates i incentivar que el consum es realitzi a Valls.

Durant la campanya, els comerços adherits donaran a conèixer la diversitat d’establiments, articles i serveis que es poden adquirir a la ciutat: material de papereria, moda i complements infantils, juvenils, home i dona, perruqueria i serveis de bellesa, informàtica i fotografia, electrodomèstics, articles esportius, decoració i articles per la llar, jardineria i floristeria, serveis mèdics i òptics, articles per mascotes i alimentació.

Sorteig de vals de compra

Entre totes les compres realitzades durant la promoció, es realitzarà un sorteig de 20 vals de compra valorats en 30 euros cada un, a bescanviar entre les botigues adherides. Per participar-hi només cal omplir la butlleta que es lliurarà amb cada compra -no hi ha import mínim- amb el nom i el telèfon. Qui faci més compres tindrà més possibilitats de guanyar un val. El sorteig es realitzarà el 20 de setembre i l'associació de comerciants es posarà en contacte amb totes les persones guanyadores per venir a buscar el seu premi, el divendres 22 de setembre, a les 20:30 hores.

Fora Estoc

D'altra banda, com és habitual, aquest cap de setmana,l’1 i el 2 de setembre, el comerç vallenc sortirà al carrer, en l’horari de cada establiment, per oferir l’última “ganga” per acabar l’estiu, en una nova edició de la fira de Fora Estoc. Gairebé una quarantena d’establiments trauran les taules i penjarobes al carrer que s’ompliran d’articles en oferta, preus baixos i descomptes per buidar els magatzems i deixar espai pels articles de la nova temporada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: