Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou concurs per a parades del Mercat Central de Tarragona

Tarragona busca venedors després que s’anul·lessin tres adjudicacions

Façana del Mercat Central, on aquest agost s'han iniciat les obres d'urbanització de la plaça Corsini Façana del Mercat Central, on aquest agost s'han iniciat les obres d'urbanització de la plaça Corsini AZAHARA PALOMARES/EL PUNT AVUI
Comerç Azahara Palomares / El Punt Avui
Dimecres, 09 Agost 2017 08:38

L’Ajuntament de Tarragona ha obert un nou concurs per escollir els ocupants de les tres darreres parades que queden lliures al reformat Mercat Central, que va reobrir just el mes de març passat. Després del trasllat dels paradistes que havien treballat, els darrers deu anys, a la vela provisional, l’equipament va quedar amb set parades vacants, sis de les quals es van adjudicar en un concurs a l’abril, mentre que la setena va decidir quedar-se-la, per l’organització d’activitat, l’empresa municipal Espimsa.

D’aquestes sis noves adjudicatàries, però, tres no van presentar a temps la documentació que se’ls va requerir per tal de formalitzar el nou contracte, fet pel qual ara s’ha obert un nou procediment. Tot i que l’anunci ja és visible a la seu electrònica de l’Ajuntament, caldrà esperar-ne la seva publicació oficial. Les ofertes de les empreses interessades es podran presentar fins al 26 de setembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: