Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les queixes de consum van pujar del 7,8% l'any passat

Les telecomunicacions i internet són els sectors que acumulen més queixes a la demarcació de Tarragona

Articles de consum dels quals l'ACC ha alertat Articles de consum dels quals l'ACC ha alertat AGNÈS LLORENS
Comerç Agnès Llorens
Dissabte, 29 abril 2017 11:17

L'any passat el nombre de reclamacions dels consumidors de les comarques de Tarragona al Departament de Consum va pujar del 7,8%. Així ho confirma la directora de l'Agència Catalana de Consum (ACC), Montserrat Ribera, que ahir va presentar les dades provincials relatives a l'any passat, unes xifres que llisten fins a 2.572 reclamacions i que evidencien que, del total de casos resolts, 1,408 casos s'han solucionat mitjançant un procés de mediació.

Pel que fa als sectors que acumulen més queixes, encapçalen la llista les telecomunicacions i internet, amb el 31,3% del total; els serveis generals de consum, amb el 26%, i els subministraments bàsics, amb el 20,2%. Segons Ribera, les dades de les comarques de Tarragona “són similars a les del conjunt de Catalunya” i destaca que, en l'àmbit nacional, l'ACC han alertat de la perillositat de 2.874 productes, principalment joguines, estris de lluminària'il·luminació, mobiliari, articles de puericultura i vehicles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: