Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El petit comerç de Reus mostra la seva cara més solidaria

L’objectiu d’aquesta nova plataforma és la recaptació de fons per ONG i entitats sense ànim de lucre

Cartell de la campanya Cartell de la campanya CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 20 abril 2017 12:28

‘Comerç solidari de Reus’ és una plataforma que aglutina el petit comerç, emprenedors i petits empresaris de la capital del Baix Camp i que té per objectiu la recaptació de fons destinats a ONG i entitats sense ànim de lucre.

La nova plataforma, que va començar a caminar tot just fa 2 mesos, ja conta amb 25 comerços associats tot i que, amb el ritme d’inscripcions actual, el nombre serà molt major els propers dies.

L’acte de presentació es va realitzar ahir a la Creperia Kenavo que és, juntament amb la botiga Bat a Bat, un dels comerços impulsors de la plataforma. L’acte va comptar amb la presència dels representants dels comerços i de Jordi Cervera, membre actiu de la ONG Proactiva Open Arms.

La primera campanya que durà a terme la nova plataforma s’anomena ‘Ajudem els Refugiats’ i anirà destinada a recaptar fons per l’ONG catalana ‘Proactiva Open Arms’, la principal missió de la qual és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl•lics, persecució o pobresa. La campanya va donar el tret de sortida ahir i s’allargarà fins el dia 10 de Juny amb la celebració d’una festa de cloenda a la plaça Evarist Fàbregas de Reus, al costat del Pallol. Per tal de recaptar fons cada comerç ha dissenyat la seva pròpia campanya oferint productes especials, destinant un percentatge de cada venda a la campanya, oferint serveis o productes per la festa de cloenda o bé posant una guardiola al seu comerç.

Durant l’acte de presentació els diferents comerços han explicat quines han estat les seves motivacions a l’hora de formar part de la plataforma i s’ha coincidit, gairebé per unanimitat, a destacar que s’ha creat un clima molt especial entre els diferents comerços i que els ha ajudat a conèixer-se d’una altra manera i a teixir complicitats que fins ara no existien.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: