Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Reus i Tarragona s'uneixen per dinamitzar el seu petit comerç

La campanya 'Tot queda a casa' tindrà lloc, els dies 25 de març i 8 d'abril i aglutina 300 establiments de les dues ciutats

La presentació de la campanya comercial impulsada per Tarragona i Reus es fer a l'aeroport La presentació de la campanya comercial impulsada per Tarragona i Reus es fer a l'aeroport MARC BUSQUETS
Comerç
Dimecres, 22 Març 2017 08:54

L'Aeroport de Reus va ser ahir l'escenari elegit per “enlairar el comerç” de la capital del Baix Camp i el de Tarragona, en paraules de la regidora del ram d'aquesta ciutat, Elvira Ferrando. La iniciativa 'Tot queda a casa', que tindrà lloc els dies 25 de març i 8 d'abril, és organitzada per les entitats Via T i el Tomb de Reus i aglutina 300 establiments de les dues localitats (150 en cadascuna). Tiquets de regal, descomptes, una desfilada de moda amb caràcter solidari i un concurs fotogràfic per als clients de les botigues són algunes de les activitats del programa, del qual no es va precisar el pressupost.

A l'acte de presentació hi va ser la directora d'Empresa i Comerç a la demarcació, Carme Mansilla, que va aprofitar l'ocasió per aportar xifres relatives al comerç català. “Al país tenim vora 8.000 establiments dedicats al comerç, el que representa més del 16% del nostre PIB”, va explicar. La regidora de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, va dir que la campanya “és un fet històric” perquè és la primera col·laboració d'aquest tipus entre ambdues ciutats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: