Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 17.000 persones visiten el Mercat de Tarragona

L’alcalde de la ciutat ha descartat accions coactives per aquells paradistes que tanquin abans

Imatge d'algunes peixateries del Mercat Central, que van tancar en la jornada de dissabte a la tarda. Imatge d'algunes peixateries del Mercat Central, que van tancar en la jornada de dissabte a la tarda. CEDIDA
Comerç Marina Martínez
Dimarts, 21 Març 2017 12:52

Després de la inauguració del Mercat Central a Tarragona, el balanç ha estat molt positiu. Més de 17.000 persones han passat per aquest espai durant el cap de setmana i, alguns d’ells, simplement a conèixer la nova remodelació. L’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha mostrat la seva satisfacció i ha remarcat que incidents com el no funcionament de les escales mecàniques durant la jornada de dissabte “pot passar ara com pot passar al futur i forma part del període de prova”.

En relació amb el fet que alguns paradistes –sobretot peixateries- tanquessin en la jornada del dissabte a la tarda, Ballesteros ha aclarit que “en cap cas prendrem accions coactives”. S’intentarà que obrin el major nombre de parades però “entenem que pot passar que el peix s’acabi i, de fet, és bona noticia”. Alhora ha destacat el bon funcionament de les càmeres frigorífiques i el nou sistema de fums menys consumidor de recursos.

El desmuntatge de la plaça i la remodelació es té previst iniciar-se a finals d’aquest mes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: