Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat Central de Tarragona ja té nou horari

Totes les paradetes hauran de complir l’horari establert

Imatge d'arxiu de les obres del Mercat Central que obrirà a partir del 16 de març de 8.30h a 21h Imatge d'arxiu de les obres del Mercat Central que obrirà a partir del 16 de març de 8.30h a 21h JUDIT FERNÀNDEZ/EL PUNT AVUI
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 09 Març 2017 10:29

La Comissió Negociadora de Venedors ha aprovat ha aprovat per unanimitat que l’horari comercial del remodelat Mercat Central de Tarragona sigui de 8:30h a 21h. El representants dels paradistes van demanar obrir abans de les nou del matí i tancar a les 21:15h, coincidint amb l’horari de tancament del Mercadona, el qual anirà a la planta baixa del recinte. Finalment, el consell d’administració d’Espimsa, empresa municipal que gestiona el Mercat, va decidir que l’horari seria de 8.30h a 21h.

També es va aprovar definitivament el Reglament de l’espai comercial i en l’article 22 diu: “Totes les concessions  i espais cedits en dret d’ús del Mercat Central hauran d’estar obertes al públic ininterrompudament com a mínim de les 9h a les 20h”. A més, assenyala que l’ajuntament és l’autoritat que podrà acordar excepcions justificades a aquest horari.  Per tant, el consistori podrà reduir l’horari comercial de les paradetes, sempre i quan no suposi un tracte desigual a situacions similars. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: