Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Promouen el català als comerços de Reus

El programa 'Comerçlocal' ofereix a empreses, autònoms i comerços disposar de plana web en català

Presentació a Reus del programa 'Comerçlocal.cat' Presentació a Reus del programa 'Comerçlocal.cat' CEDIDA
Comerç
Dijous, 09 Febrer 2017 07:50

Amb l'objectiu de difondre i promoure l'ús del català en l'entorn digital, l'Ajuntament de Reus va mostrar ahir el seu suport al programa 'Comerçlocal.cat', amb el qual es pretén que les empreses, autònoms i comerços que no tinguin plana web puguin disposar d'una en català. La fundació privada puntCAT és la impulsora del projecte, que ja s'ha fet abans a Girona i Platja d'Aro “amb una bona molt bona acollida”, segons va indicar el director de la fundació, Santi Ribera.

Els interessats no hauran de pagar cap cost pel lloc, però sí pel registre del domini. El primer any tindrà un cost de 5 euros, que s'ampliarà als 15 a partir del segon. Segons els càlculs de l'entitat, prop d'un 70% dels petits comerços i empreses del país no tenen presència a les xarxes, tot i les possibilitats que ofereixen. “Els estudis diuen que molts usuaris busquen el web de la botiga abans d'anar-hi a comprar”, va subratllar.

D'aquesta manera, un equip de promotors de puntCAT es passejarà per les botigues de Reus amb l'objectiu d'informar sobre la campanya. En el cas que la proposta sigui ben rebuda, la confecció del web serà senzilla. “Està llesta en uns 45 minuts”, va dir Ribera, que va comentar que es tracta d'una plana purament presencial. Si el botiguer té interès a disposar d'un lloc més elaborat, el catàleg de serveis de l'entitat va més enllà també.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: