Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

InfoCamp | Ciència i Recerca
El jaciment de l’Espluga de Francolí és clau per entendre la vida al neolític
El tercer dijous de cada mes el Cafè Teatre del Centre de Lectura acull 'Divulga al Centre', unes tertúlies científiques en què investigadors i investigadores…
La URV acull fins dijous a Tarragona les jornades ‘Emergència climàtica i transició energètica’
Més de 150 investigadores i investigadors de la URV i dels instituts de recerca del territori treuen al carrer el treball que fan a les…
Dimecres, 25 Setembre 2019 07:02

Noves troballes al Barranc de la Boella

Redacció Infocamp
L’excavació d’enguany augmenta la col·lecció d’eines de pedra de fa un milió d’anys al Camp de Tarragona / El 28 de setembre se celebrarà una…
La URV coordina el projecte a la demarcació de Tarragona / Divendres es faran més de 30 tallers científics a Tarragona i, aquest dijous, hi…
S’emet dimarts 17 de setembre a les 22h i tracta d'un viatge als confins de la Terra per trobar respostes sobre la possibilitat de reviure…
Dimecres, 04 Setembre 2019 18:14

La URV experimenta la producció de vi com ho feien els ibers al Mas dels Frares

Mireia Muñoz Caballero
El grup de recerca Gresepia aporta la metodologia que utilitzaven fa 3.000 anys els pobles ibèrics, mentre que la Facultat d'Enologia farà un seguiment de…
Amb impressores 3D es creen productes que contenen cucs en pols i que són rics en proteïnes
La investigació també ho relaciona amb tenir més pes i major perímetre del maluc
S'han fet sessions al casal d’estiu de l’Escola Mediterrani i visites a l’IPHES on han pogut observar com s’apliquen diferents disciplines en l’estudi de l’evolució…
Dilluns, 22 Juliol 2019 12:37

Consumir 60 grams de fruita seca al dia millora la funció sexual

Redacció Infocamp
Ho demostra un estudi d'intervenció nutricional d'investigadors de la Unitat de Nutrició Humana de la URV
Aquesta mesura suposaria un estalvi de 20 milions d’euros l’any en matèria primera i una reducció de 40.000 tones d’emissions de CO2
Així ho determina un estudi realitzat per la Unitat de Nutrició Humana de la URV
Pàgina 8 de 18

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: