Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El XIII Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic reunirà a Reus 200 professionals

Abordarà aspectes com el diagnòstic molecular del càncer, l’estudi de lipoproteïnes o la relació entre genètica i neuropsiquiatria, entre altres

FiraReus acollirà els dies 8, 9 i 10 de març el XIII Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic FiraReus acollirà els dies 8, 9 i 10 de març el XIII Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Març 2018 18:07

Prop de 200 professionals dels àmbits de la biologia, la bioquímica, la farmàcia, la medicina o la química participaran els dies 8, 9 i 10 de març a firaReus en el XIII Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic organitzat per l’Associació Catalana de Ciències de Laboratori Clínic (ACCLC) i amb la col·laboració del Laboratori de Referència del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

El programa científic del congrés cobreix diversos aspectes punters de l’especialitat amb atenció especial a aquells camps en els que destaca el nostre territori com ara el diagnòstic molecular del càncer, l’estudi de lipoproteïnes o la relació entre genètica i neuropsiquiatria. Tot sense oblidar altres aspectes molt importants de l’especialitat que es troben en continua evolució i que mereixen ser explicats i debatuts com, per exemple, els nous biomarcadors de la infecció, les anèmies o les malalties relacionades amb la coagulació de la sang i les proves ràpides de microbiologia que permeten escurçar de forma notable l’obtenció dels resultats i actuar amb mes rapidesa.

L’Associació Catalana de Ciències de Laboratori Clínic (ACCLC) agrupa un conjunt de professionals del laboratori clínic de les terres de llengua i cultura catalanes i és una associació científica i professional relacionada amb totes les especialitats sanitàries que constitueixen les ciències de laboratori clínic: les Anàlisis clíniques, la Bioquímica clínica, la Hematologia, la Immunologia i la Microbiologia i Parasitologia.

Els congressos de l’ACCLC es celebren bianualment en diferents ciutats del territori català i s’alternen amb la celebració de Simpòsiums dedicats a debatre aspectes concrets del Laboratori Clínic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: