Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV realitza una nova entrega de la sèrie de divulgació científica ‘Ciència en 1 minut’

Els vídeos són càpsules de 60 segons que expliquen de manera simple i gràfica un concepte científic

Imatge d'una de les càpsules de la nova sèrie de la URV 'Ciència en un minut' Imatge d'una de les càpsules de la nova sèrie de la URV 'Ciència en un minut' CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Gener 2018 09:46

La URV ha creat una nova iniciativa per explicar diversos tòpics científics a un públic general, per aconseguir-lo s’han creat durant 2017 un total de deu càpsules de diversos tòpics d’uns 60 segons amb gràfics explicatius i imatges il·lustrades anomenats ‘Ciència en 1 minut’. Les càpsules audiovisuals obtingudes ja són visibles a la plataforma Youtube en català, castellà i anglès.

Alguns dels tòpics tractats en els vídeos són ‘Don venen les marees vermelles?’ o ‘Com s’obté energia de l’hidrogen’. D’aquesta manera els vídeos intenten ser accessibles a tothom i han estat pensats com una eina didàctica que pot ser útil per explicar continguts científics a estudiants de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius, així com a públic universitari i general.

Talent URV

Els episodis de ‘Ciència en 1 minut’, a més, complementen el tema que s’explica en una altra sèrie, ‘Talent URV’, una proposta amb diversos formats de divulgació científica sobre temes que s’estudien a la Universitat. Té l’objectiu de donar a conèixer la feina que fan els investigadors a través de vídeos, reportatges escrits i xarxes socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: