Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La mostra de Jordi Sabater Pi, descobridor de Floquet de Neu, ara a la Canonja

Es podrà visitar fins el 12 de maig a la sala d’exposicions del Castell de Masricart

La mostra fa un repàs pels moments claus de la vida professional de Sabater Pi La mostra fa un repàs pels moments claus de la vida professional de Sabater Pi IPHES
Ciència Redacció Infocamp
Dilluns, 24 abril 2017 10:44

L’exposició ‘Jordi Sabater Pi. Una vida dedicada a la ciència’ ha arribat a la Canonja, en el marc del programa ‘Exposicions itinerants’ que la Diputació de Tarragona posa a disposició dels ajuntaments amb l’objectiu de fomentar el dinamisme cultural i fer arribar l’oferta expositiva arreu de la demarcació. La mostra, produïda per l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), és d’entrada lliure i es podrà visitar fins el 12 de maig a la sala d’exposicions del Castell de Masricart el dimarts, dimecres i divendres, de les 9.00 h a les 13.00 h, i dilluns i dijous de les 16.00 h a les 20.00 h.

De caràcter itinerant, aquesta mostra inclou dibuixos de Sabater i Pi i posa de manifest la ingent tasca de recerca realitzada per aquest científic. Les seves investigacions van constatar la intel•ligència dels primats no humans, una vessant que actualment l’IPHES complementa investigant el seu comportament cognitiu en general que inclou aspectes que van des de la lateralitat manual fins a la seva capacitat tecnològica.

A través de diferents plafons, amb moltes imatges fotogràfiques, s’efectua un recorregut per la vida científica de Jordi Sabater i Pi des del 1939, quan ell tenia 16 anys fins a les seves últimes reflexions. Entremig, els visitants poden gaudir d’una manera amena i didàctica de quins han estat els moments claus de la seva carrera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: