Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un investigador de la URV entre els 100 més citats del Ranking Web of Universities

El Laboratorio de Cibermetría ha elaborat aquesta nova classificació

Imatge de l'investigador de la URV Josep Lluís Domingo Imatge de l'investigador de la URV Josep Lluís Domingo URV.CAT
Ciència Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Març 2017 10:40

L’investigador i catedràtic de Toxicologia i Salut Mediambiental en la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Lluís Domingo, es troba en els 100 investigadors més citats segons el Ranking Web of Universities. El Consejo Superior de Investigaciones Científicas ha fet públic aquest nou rànquing a través del Laboratorio de Cibermetría, que ha ordenat els més de 23.000 investigadors espanyols a través del Índex H.

Aquest índex quantifica la productivitat científica i l’impacte dels articles d’un investigador, és a dir, per quantes vegades ha estat citat el professional en els diferents treballs de recerca. Les dades van ser recollides el desembre del 2016, a partir del Google Scholar Citations, una base de dades bibliogràfica lliure.

A més de Domingo, que està en la posició 76a, hi ha set professionals més en els 500 primers i una quinzena entres els 1.000. Entre ells destaca Jordi Salas-Salvadó (143), Jorge Joven (263), Eudald Carbonell (304), Ramon Álvarez (352), Eduard Llobet (377), Alex Arenas (384), Marta Schuhmacher (405) i Cinta Pujol (431). 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: