Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una sèrie de la URV explica la ciència en tan sols un minut

Els vídeos de curta durada aporten la resposta científica a dubtes quotidians que poden sorgir a tothom

La sèrie està formada per petits vídeos curts La sèrie està formada per petits vídeos curts CEDIDA
Ciència Agnès Llorens
Dijous, 02 Febrer 2017 08:13

Com es posa color a una escultura? Com actuen els líquens? Quin és i com funciona el procés de formació de noves paraules? Aquests i altres dubtes són els que vol revelar la nova sèrie audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquest cop, la universitat ha preparat dotze vídeos de curta durada que amb el títol 'Ciència en 1 minut' aporten la resposta científica a dubtes quotidians que poden sorgir a tothom.

Els documents audiovisuals que formen aquest paquet tenen poc més d'un minut de durada, animacions audiovisuals, i l'assessorament dels investigadors de la universitat, que aporten els seus coneixements, que aquest cop es vesteixen de material audiovisual per traslladar els dubtes i les solucions amb un llenguatge planer, però que no perd el rigor informatiu. La Unitat de Comunicació Científica de la URV (ComCiència) ha estat l'encarregada d'elaborar aquests continguts, que aposten per la senzillesa i la claredat.

Durant l’any 2016 s’han realitzat 12 càpsules que expliquen els següents temes:

.

Els vídeos, que també estan penjats en espanyol i en anglès, han estat elaborats amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), i està previst realitzar-ne de nous durant l’any 2017.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: