Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Canonja presenta un llibre dels 10 anys de la Municipalitat

La presentació tindrà lloc, aquest dijous 15 d'abril, a les 19h, al nou edifici polivalent canongí (ÈPOCA)

Portada del llibre dissenyat per Tamediaxa Portada del llibre dissenyat per Tamediaxa TAMEDIAXA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 13 abril 2021 15:06

L’Ajuntament de la Canonja presentarà aquest dijous 15 d'abril, a les 19h, el llibre 'La Canonja, 10 anys de la Municipalitat', editat pel mateix Ajuntament i coordinat per la periodista canongina Mercè Veciana.

Ja ha passat una dècada des d’aquell 15 d’abril de 2010 en què el Parlament de Catalunya va aprovar la municipalitat plena de la Canonja. Durant aquest període de temps han passat moltes coses i el municipi ha anat canviant d’aspecte i s’ha transformat en un poble modern, de progrés, amb serveis de qualitat i nous equipaments adaptats a les necessitats actuals. Aquest llibre és un recull dels principals canvis que s’han produït en aquesta dècada i dels fets que han marcat i marcaran la història de la Canonja. També hi apareixen testimonis directes del procés de la municipalitat i altres testimonis no tan directes però amb arrels canongines que han vist com ha canviat el municipi.

La presentació se celebrarà al nou edifici polivalent canongí (ÈPOCA), situat a la Rambla 15 d’abril de la Canonja i estarà presidit per l’alcalde Roc Muñoz.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: