Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Tarragona reclama una Junta Local Extraordinària de Seguretat

Floria denuncia "l'incompliment" de la instal·lació de càmeres de seguretat i de les comissaries de proximitat

La consellera socialista, Begoña Floria, ha criticat l"'incompliment" per part del govern municipal de la instal·lació de càmeres de seguretat i de les comissaries de proximitat La consellera socialista, Begoña Floria, ha criticat l"'incompliment" per part del govern municipal de la instal·lació de càmeres de seguretat i de les comissaries de proximitat PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 26 Febrer 2021 21:04

El Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Tarragona ha reclamat una Junta Local Extraordinària de Seguretat al govern municipal "davant el creixement de la sensació d’inseguretat per part dels tarragonins i tarragonines". La consellera del PSC, Begoña Floria, ha explicat com en els últims dies la ciutat ha patit diferents robatoris/actes vandàlics, com per exemple a la Llar de Jubilats de Bonavista, a la capella de la Floresta o a les diferents urbanitzacions de la ciutat: “Els veïns de Cala Romana instal·laran ells mateixos càmeres de seguretat i Boscos i Bonavista han convocat concentracions per reclamar més seguretat aquest cap de setmana. Necessitem que el govern actuï immediatament”.

Segons el grup de l'oposició, a aquest increment d’inseguretat ciutadana, "se li ha de sumar l’incompliment de les mesures que ERC i Comuns van anunciar l’octubre del 2019". El PSC retreu al conseller de Seguretat, Manel Castaño, "que va prometre la instal·lació de càmeres de seguretat a Llevant i comissaries de proximitat als diferents barris de la ciutat". La consellera socialista afirma que aquestes mesures, que el PSC va veure amb bons ulls, "no tenen cap partida, ja que no han aparegut en el pressupost del 2020 ni en el del 2021" i li reclama que activi tots els mecanismes necessaris per dur a terme aquestes propostes tan necessàries.

El PSC també ha advertit que en els pròxims quatre anys una part de la plantilla de la Guàrdia Urbana començarà a jubilar-se i, per tant, demanen que s'iniciïn els tràmits per convocar noves places a la policia local. Floria també recorda que en l’últim plenari va realitzar un prec al govern municipal que doti a tot el personal de la Guàrdia Urbana dels EPIs necessaris. La consellera socialista afirma que Castaño només proporciona una mascareta FFP2 a la setmana per cada policia local i insta al conseller a repartir-ne mínim una per cada dia de servei.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: