Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC-SP del Vendrell critica "la manca de consens" de l'equip de govern

El grup de l'oposició considera que mentre el govern "predicava consens, anava prenent decisions unilaterals" davant la crisi de la Covid-19

Imatge d'arxiu del grup municipal d'ERC-Som Poble a l'Ajuntament del Vendrell Imatge d'arxiu del grup municipal d'ERC-Som Poble a l'Ajuntament del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 29 Mai 2020 08:50

El grup municipal ERC-Som Poble del Vendrell ha acusat el govern municipal (PSC-Cs-AVP) de "congelar" la col·laboració amb els grups de l'oposició. Segons el primer grup de l'oposició, el ple de l'Ajuntament celebrat el dilluns 25 de maig va ser "el més aspre i crispat des de les eleccions municipals, amb desqualificacions personals cap els regidors de l'oposició per part de l'alcalde, Kenneth Martínez".

Els republicans recorden que, el passat 27 d'abril, el primer tinent d'alcalde, Christian Soriano, va publicar un article titulat "La vacuna política és el consens" i que consideren una contradicció amb el dia a dia: "Justament a partir d'aquell dia el govern va suspendre les reunions de la Junta de Portaveus, que en els dos mesos anteriors s'havien fet pràcticament cada setmana". En concret, ERC-SP critica que "mentre predicava el consens, el govern anava publicant mesures i prenent decisions unilateralment, sense ni tan sols informar a la resta de grups municipals, com una línia d'ajuts municipals per a autònoms i petits empresaris o oferir al comerç i empreses locals fer publicitat gratuïta a la televisió local".

ERC-SP considera que l'única mostra de voluntat de consens han estat les dues reunions per avançar en la constitució de la taula de diàleg dirigida a la confecció d'un pla de reactivació econòmica i social del Vendrell. Els republicans consideren que aquesta "formalment" és una proposta de consens, però retreuen al govern que "encara no s'ha constituït i ni tan sols té definida la composició".

En referència a l'últim plenari, ERC-SP qualifica de "furibunda" la intervenció que va fer l'alcalde "per desqualificar a la regidora Eva Mata i el posterior rebuig de totes les peticions de què retirés les seves paraules va marcar el to del ple". Alhora, afirmen que tota l'oposició "va rebutjar l'actitud del govern del PSC, Cs i l'AVP, que va ser qualificada de poc democràtica, de falta de voluntat de diàleg, de falta d'estratègia o d'improvisar per fer-se la foto".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: