Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Tarragona condiciona el seu ‘sí’ als pressupostos a la millora del suport a les entitats tarragonines

El grup municipal reclama un major acompanyament humà i econòmic a les entitats veïnals, culturals, esportives, socials i comercials 

El portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, amb les regidores del grup municipal Elvira Vidal i Cristina Guzmán El portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, amb les regidores del grup municipal Elvira Vidal i Cristina Guzmán CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Novembre 2019 13:17

El Grup Municipal de Junts per Tarragona condiciona el seu suport als pressupostos municipals al fet que els comptes garanteixin un major acompanyament humà i econòmic a la ciutadania i a les entitats i associacions veïnals, culturals, esportives, socials i comercials de la ciutat. “Les nostres propostes s’allunyen de projectes faraònics, prioritzem totes aquelles actuacions encaminades a millorar la qualitat de vida de la ciutadania”, ha manifestat el portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal.

“A Tarragona tenim centenars d’entitats, un teixit associatiu extraordinari que dona vida a la ciutat i que fa massa temps que espera l’acompanyament i la implicació de l’Ajuntament”, ha manifestat Nadal, que ha posat de manifest diverses situacions en què es troben les entitats tarragonines. “Moltes d’elles fa anys que esperen un local digne i tenen seriosos problemes amb els tràmits administratius i amb les subvencions econòmiques, les quals s’han reduït dràsticament”, ha assenyalat.

El portaveu de Junts per Tarragona ha recordat que les entitats de la ciutat “treballen de forma totalment altruista per la ciutat i el mínim que pot fer l’Ajuntament és acompanyar-les i posar-se a la seva disposició”.

Millora de la Seguretat Ciutadana

Una altra de les principals propostes de Junts per Tarragona és l’increment de la partida destinada a la Seguretat Ciutadana per tal de, entre altres actuacions, incrementar la plantilla de la Guàrdia Urbana. “Només així serà possible la creació dels agents de barri”, ha manifestat la regidora Cristina Guzmán, que ha destacat la necessitat de “crear una relació continua de proximitat entre els agents i la ciutadania per vetllar per la prevenció, la seguretat i la convivència”.

En la mateixa línia, Guzmán ha reclamat “la millora de la il·luminació en diferents zones de la ciutat” i la “instal·lació de càmeres de videovigilància i/o lectors de matrícula en aquelles zones on s’ha detectat que són necessàries”.

Millora de l’Espai Públic i foment del verd urbà

Per la seva banda, la regidora Elvira Vidal ha explicat diverses actuacions encaminades a fer de Tarragona “una ciutat més amable, més neta i més florida”. En aquest sentit, proposa incrementar les partides destinades a millorar l’espai públic per “incrementar el servei de manteniment i neteja dels carrers i places de la ciutat”. “Cal implementar un pla de millora de paviments i de voreres; i augmentar el nombre d’inspectors per supervisar les tasques diàries del servei de neteja”, ha assenyalat Vidal.

Des de Junts per Tarragona també se sol·licita la dotació econòmica suficient per a elaborar un Pla de Verd Urbà. “Aquest hauria d’incloure nombroses accions mitjançant la participació ciutadana com són l’ampliació i millora de les zones verdes, un pla d’arbrat per crear espais d’ombra i la plantació d’escocells, entre altres”, ha explicat Vidal, que ha destacat que es tracta “d’actuacions totalment assolibles econòmicament i que aporten un gran benefici a la ciutat i a la seva ciutadania”.

Altres propostes

Entre la resta de propostes que Junts per Tarragona reclama incloure als pressupostos municipals es troben l’elaboració i execució del projecte Illa Corsini, incrementar la partida destinada a la conservació del patrimoni històric, i un major suport humà i econòmic a l’àrea de serveis socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: