Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El ple de Tarragona rebutja denegar el pla urbanístic de la Budellera

El govern de Ricomà (ERC-ECP) només ha rebut el suport de la CUP, mentre que PSC, Ciutadans, Junts per Tarragona i PP hi voten en contra

Imatge virtual de l'aspecte aproximat que tindrà el nou barri de Llevant, segons les previsions del pla urbanístic de la Budellera Imatge virtual de l'aspecte aproximat que tindrà el nou barri de Llevant, segons les previsions del pla urbanístic de la Budellera ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Dijous, 17 Octubre 2019 11:05

El ple de l’Ajuntament de Tarragona ha rebutjat denegar el pla urbanístic de la Budellera, tal com proposava l’equip de govern (ERC-ECP). En un ple extraordinari celebrat aquest dijous, ERC i En Comú Podem tan sols ha rebut el suport de la CUP, insuficient per tombar el pla. PSC, Ciutadans, Junts per Tarragona i el PP hi han votat en contra.

El govern de l'alcalde Pau Ricomà ha afirmat que hi ha informes desfavorables a la tramitació de tècnics municipals i de la Generalitat, que consideren que no es compleixen alguns requisits. Els partits que volen que la Budellera prosperi han esgrimit que els informes no són definitius i que hi ha marge per a la rectificació, i han acusat l’executiu d’amagar-se darrere qüestions tècniques per complir els seus compromisos electorals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: